Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ples 2012

25. 2. 2012

Dne 25.2.2012 od 20:00 hodin, v sále místního pohostinství se konal 3. ročník Hasičského plesu. Hosty oficiálně uvítal Pavel Šeďa, který také posléze vyhlašoval tombolu (více jak 130 cen - první cena byla bečka piva - 30 litrů). Letošní účast byla nad míru našeho očekávání a po pravdě jsme měli obavy, zda se nám podaří všechny hosty usadit a pohostit, jak se patří . Na konec se nám přípravy zdařily a o samotný průběh akce se již postrali přítomní hosté a samozřejmě kapela Milenium (letos s nimi hrál i kytarista)  - zvládli to na jedničku.

Úryvky:

Příprava sálu byla řádně zapita již v pátek. O výzdobu se tradičně postarala Kristýna Polová (Hlobilová) a paní Halka .... (ještě doplníme :-))

Prvními hosty byli manželé, kterým bylo přes sedmdesát let a přijeli z Napajedel na kolech už na sedm hodin. Dokonce jako první tančili.

Každá žena dostala na přivítanou tulipán. Sponzorský dar od .....

Peťka Vendolská při předávání druhé ceny držela dřevěnou desku s dortem - marně jsme na ni přes hlučný sál volali, že na sebe nevědomky desku naklání - no a měla celou košili od šlehačky .

Firma METAL - PS dodala nultou cenu, kterou přede všemi otevřel velitel sboru Miroslav Vrzala ml. - byl to finanční dar pro sportovní družstvo na sezónu 2012 - moc děkujeme.

Kapela hrála až do čtyř.

Na sále někdo vystříkal vůni do automobilové klimatizace - moc to nevonělo.

Poznatek jedna - nadívané trubičky plavou v pivu, v sodovce a dokonce i ve vínu.

Poznatek dva - brambůrky tam plavou taky.

Poznatek tři - příbor v sodovce neplave.

Černé peří v celých prostorách vzbuzovalo dojem, že si to někdo rozdal s pěkně velkým ptákem - nakonec jsme zjistili, že to bylo ze šály jednoho z hostů.

Peklo jsme opouštěli v 06:15 - už svítalo.