Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCUH - Salaš 2015

29. 8. 2015

V sobotu 29.8.2015 se na Salaši, okres Uherské Hradiště, konalo závěrečné 12. kolo Velké ceny Uherského Hradiště. Do tohoto kola naše ženy nastupovaly s vědomím, že musí předvést co nejlepší výsledek, aby nejen obstály v tomto závodě, ale zároveň i získaly dostatečný počet bodů do celkového hodnocení a udržely si dosud průběžné celkové třetí místo. Na toto se totiž dotahovaly i domácí ženy ze Salaše. Z celkových zaregistrovaných devíti ženských družstev, ty naše startovaly z poslední příčky a vzhledem k tomu, že ženám ze Salaše útok vůbec nevyšel, neboť nasály vodu až výrazně pozdě a tím nijak neohrozily bednové příčky, již před startem naše reprezentantky věděly, že třetí místo v ceně jim již nikdo nepřevezme a právem obhájí své úspěchy z loňského roku. Výsledný čas 21,01 vteřiny znamenal třetí příčku. Na druhém místě skončily ženy z SDH Bojkovice a vítězkami Salašské soutěže i Velké ceny Okresního sdružení hasičů Uherské Hradiště se staly ženy z SDH Prštné.

Složení družstva: koš - Lenka Nášelová (Nedbalová), spoj savic - Petra Vendolská, stroj - Adéla Sukupová, hadice B - Kristýna Šilcová, rozdělovač - Adéla Vyoralová, levý proud - zapůjčená závodnice Zuzka z Velkého Ořechova, pravý proud - Jana Forbelská.

Po slavnostním nástupu a ocenění si tedy ženy odvezly domů nejen pohár za třetí místo ze soutěže O pohár starosty obce Salaš, ale také pohár za celkové třetí místo v celosezónním závodu Uherskohradišťska. Moc gratulujeme a do další sezóny jim přejeme minimálně stejné úspěchy jako měly letos !!!

video - požární útok - pohled od kádě

video - požární útok - pohled z dráhy