Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCUH - Mistřice

20. 7. 2014

     V neděli 20.7.2014 se v Mistřicích konala další soutěž zařazená do Velké ceny Uherského Hradiště. Na této se však ani jednomu reprezentačnímu družstvu našeho sboru nedařilo.

     Muži, opět spojení s SDH Komárov, s názvem týmu KOPO, dosáhli času 23,87 vteřiny, a tak obsadili 10. místo z celkových 14. družstev - neklapl košík, složení: Martin Lisoněk - Komárov -koš, Dušan Vrzala - Pohořelice - spoj savic, Honza Bednařík - Komárov - stroj, Luboš Hanáček - Pohořelice - hadice B, Víťa Horák - Komárov - rozdělovač, Milan Zelík - Pohořelice - levý proud, Pavel Trčka - Pohořelice - pravý proud.

     Ženy měly útok rozběhlý pěkně, avšak na levém proudu došlo k nepředvídatelné překážce, kdy z ústí proudnice nevycházel očekávaný paprsek vody, nýbrž byla tato rozprašována do širokého okolí, a i když byla proudařka v běžné vzdálenosti od terče, tento nebylo možné kvůli obrovskému rozptylu vody  sestříknout. Po útoku vyhodnoceném jako nedokončený a rozpojení vedení, byl uvnitř proudnice nalezen kousek plastu, či nějakého zatvrdlého průhleného lepidla, ve tvaru podobnému čtverci, o rozměrech přibližce 2x2 cm, který byl zaseknutý zevnitř u ústí proudnice. Těžko říct, jak se tam tento kousek dostal, z žádného našeho vybavení nepocházel. Je možné, že byl nasát bočním žebrovím koše přímo z kádě, bez jakékoliv možnosti toto ovlivnit. Takže N a zároveň poslední místo z 8 družstev. Složení: Jana Forbelská - koš, Vendolská Petra - spoj, Peťka z Komárova - stroj, Adéla Vyoralová - hadice B, Sukupová Beáta - rozdělovač, Gábina Hyblerová - levý proud, Zuzana Bětíková - pravý prud.

     Je třeba se zmínit, že na této soutěži poprvé startovala za ženy i Adéla Vyoralová, takže palec nahoru , snad ji tento drobný neúspěch neodradí od dalších vodních klání .
 

Oficiální výsledky - Mistřice