Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohárová soutěž Hrobice

7. 7. 2012

Dne 7.7.2012 se družstvo žen i mužů zúčastnilo pohárové soutěže v Hrobicích. Soutěžilo se v požárním útoku na 2 B a na dva pokusy, přičemž útok byl pořadatelem upraven tak, že oba proudy musely ještě před sestříknutím terčů prolézt i s hadicemi kovovými koši. Z celkem pěti ženských družstev se naše sestry umístily na krásném druhém místě, první čas 23,84, druhý čas 25,34. Muži ve své kategorii zvítězili a zanechali za sebou dalších sedm družstev - první čas 18,01, druhý čas 20,82.

Této soutěže se účastnila také obě družstva našich mladších žáků a poprvé jsme jeli bojovat všichni společně, navíc podpořeni rodiči dětí.

 

Za ženy soutěžily: Lada Konečná (koš), Petra Vendolská (spoj savic), Lucie Forbelská (strojník), Lenka Vendolská (hadice B), Beáta Sukupová (rozdělovač), Gábina Hyblerová (levý proud), Jana Forbelská (pravý proud).

video 1. pokus:  http://youtu.be/KHC8oOs2UDg

video 2. pokus: http://youtu.be/iX97R54gm9I

Za muže soutěžili: Lubomír Hanáček (koš), Dušan Vrzala (spoj savic), Pavel Bartuněk (strojník), Miroslav Bičan (hadice B), Tomáš Hanáček (rozdělovač), Milan Zelík (levý proud), pravý proud jsme měli vypůjčen z družstva SDH Lukov.

video 1. pokus:  http://youtu.be/SVMpV8l3Th8

video 2. pokus:    http://youtu.be/ZWHbs_YKI9U

 

Náhledy fotografií ze složky Pohárová soutěž - Hrobice