Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrskové kolo v PS na Žlutavě

28. 5. 2011

Dne 28.5.2011 se od 13 hodin na Žlutavě konalo první postupové kolo v Požárním sportu - Okrskové kolo PS - okrsek Napajedla. Této soutěže se zúčastnilo všech sedm družstev mužů (Halenkovice, Komárov, Napajedla, Oldřichovice, Pohořelice, Spytihněv a Žlutava) a tři družstva žen (Komárov, Pohořelice a Žlutava). Kvůli deštivému počasí byly zrušeny disciplíny "jednotlivci běh na 100 m s překážkami" a "štafeta 4 x 100 m s překážkami". Soutěžilo se tedy pouze v jedné disciplíně, a to v "požárním útoku", na jeden pokus.

Za naše ženy soutěžily: Lada Konečná (koš), Petra Vendolská (spoj savic), Adéla Sukupová (strojník), Lenka Vendolská (hadice B), Beáta Sukupová (rozdělovač), Alžběta Zelíková (levý proud) a Jana Forbelská (pravý proud).

Za naše muže soutěžili: Lubomír Hanáček (koš), Dušan Vrzala (spoj savic), Pavel Bartuněk (strojník), Miroslav Bičan (hadice B), David Bilavčík (rozdělovač), Milan Zelík (levý proud) a Tomáš Láník (pravý proud).

Ženy se umístily na pěkném druhém místě a muži poprvé od roku 2005, odkdy pravidelně soutěží, na místě prvním - díky tomu po hodně dlouhé době postupují za okrsek Napajedla do Okresního kola Požárního sportu obě naše družstva. Tato soutěž se uskuteční dne 18.6.2011 v Hřivínově újezdu.

Výsledková listina - okrsek

 VIDEO ÚTOK ŽENY: http://www.youtube.com/watch?v=yMqCEUWWw4Y

VIDEO ÚTOK MUŽI: http://www.youtube.com/watch?v=06qIbeEe1Kg