Jdi na obsah Jdi na menu
 


O pohár města Napajedla

Dne 4.9.2010 se v Napajedlích, na hřišti před Fatrou, uskutečnil třetí ročník pohárové soutěže "O pohár města Napajedla".

Soutěže se za náš sbor zúčastnilo družstvo žen i družstvo mužů. Soutěžilo se ve dvou disciplínách. První - přenos raněného na nosítkách. Druhá - atypický požární útok, kdy ještě před doběhnutím k základně musel každý člen družstva překonat překážku (2 m bariéra a okno, u žen okno a břevno) a poté po sestřelení dvou nástřikových terčů se ještě propojovalo jedno vedení a sestřikoval třetí terč. Odměnou nebyly jenom poháry a medaile, ale i bohatá dároková balení.

Ženy nosítka: Forbelská Jana, Konečná Lada, Sukupová Beáta, Zelíková Alžběta, jako raněný Nedbalová Lenka

Ženy útok: Nedbalová Lenka - koš, Vendolská Petra - savice, Konečná Lada - strojník, Vendolská Lenka - hadice B, Sukupová Beáta - rozdělovač, Zelíková Alžběta - levý proud, Forbelská Jana - pravý proud

Muži nosítka: Bičan Miroslav, Hanáček Lubomír, Hanáček Tomáš, Zelík Milan, jako raněný Láník Tomáš

Muži útok: Hanáček Lubomír - koš, Vrzala Dušan - savice, Bednařík Jan z SDH Komárov - strojník, Bičan Miroslav - hadice B, Hanáček Tomáš - rozdělovač, Zelík Milan - levý proud, Láník Tomáš - pravý proud

Ženy - 1. místo.  Muži - 2. místo.

 

Po vyhlášení soutěže byl našemu sboru oficiálně předán zástupcem Okresního sdružení hasičů  Zlín certifikát za vytvoření národního rekordu v dálkové dopravě vody. Bližší informace k rekordu naleznete v záložce "Uskutečněné akce" - Nový rekord v dopravě vody na dálku - Devět skal 2010.

CERTIFIKÁT