Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční soutěž - Vésky 2015

24. 10. 2015

Dne 24.10.2015 se ve Véskách, okres Uherské Hradiště, kam ženy mimo jiné dojíždí na jeden ze závodů spadajících do Velké ceny Uherského Hradiště, konala noční soutěž „O putovní pohár firmy Topdoors v požárním útoku“. Povrch byl pro požární útok atypický a probíhal na asfaltovém hřišti, přičemž proudaři posledních cca. 15 metrů sbíhali ze hřiště převýšeného asi o 1 metr dolů a zaklekávali k terčům již na asfaltové pozemní komunikaci, která celé hřiště lemuje. Výsledné časy jednotlivých útoků byly všeobecně pomalejší, zřejmě kvůli panujícímu chladnému počasí a již znatelné přestávce od rozjeté letní sezóny.  

Z celkem sedmi ženských družstev se našim reprezentantkám opět podařilo dosáhnout času nejlepšího – 23,92 vteřiny a do poličky přidaly další pohár za první místo a do poklady pak velmi příjemnou finanční odměnu 1.000,- Kč.
 
Složení družstva: koš – Lada Konečná, spoj savic – Petra Vendolská, stroj – Petra Pavlusíková z Komárova, spoj hadic – Lenka Vendolská, rozdělovač – Adéla Vyoralová, levý proud – Gabriela Hyblerová a pravý proud – Jana Forbelská. Funteam: Bičan Miroslav, Horák Kuba a Víťa z Komárova a Zelík Milan.