Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní soustředění 2016 - Pohořelice

9. 10. 2016

Ve dnech 8. a 9.10.2016 jsme uspořádali další podzimní soustředění mladých hasičů, jehož hlavním cílem bylo připravit mladší i starší žáky na blížící se Podzimní kolo hry Plamen, které proběhne již následující týden 15.10.2016 v Zádveřicích.

Začínali jsme vždy srazem v 09:00 hodin a pustili se do trénování Požárního útoku CTIF na fotbalovém hřišti a Závodu požárnické všestrannosti ve zbrojnici a v jejím okolí. Dorostenců se již v této věkové kategorii hra Plamen netýká, ale i tak se soustředění zúčastnili a trénovali požární útoky na fotbalovém hřišti. Počasí bylo oproti loňskému roku výrazně chladnější, ranní teploty byly kousek nad nulou, ale přes den se to již zlepšilo. I v tomto ne moc příjemném počasí však jeli mladí hasiči na plný plyn – a že to budou potřebovat, neboť letos jedou ve výrazně obměněné sestavě – několik starších žáků totiž již přešlo do dorostu.

Dvě svačinky a obědy dovážené z vývařovny v Hulíně byly samozřejmostí a opravdu jsme si pochutnali. To, co přes den zbylo, jsme v podvečer ještě dorazili – končili jsme v 17:00 hodin. Soustředění se zúčastnilo celkem 26závodníků a 6 dospělých (vedoucí: Jana Forbelská, Lubomír Hanáček, Aleš Maňásek, Tomáš Zelík a pomocníci: Robert Habe a Milan Zelík + další pomocníčci: Karla Maňásková a Radek Adam).