Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Kvínapův putovní pohár 2016 - Kvítkovice

9. 4. 2016

Dne 9.4.2016 se v Kvítkovicích konal závod požárnické všestrannosti „O Kvínapův putovní pohár“. Tohoto se zúčastnily i dvě tříčlenné hlídky našich namíchaných starších žáků a dorostenců, kteří bojovali v kategorii dorostenci (chlapci), pro které je a byl závod v prvé řadě určen. Z celkem pěti hlídek ve své kategorii se naše družstva umístila na druhém a třetím místě.

 

Rychlejší hlídka měla čistý běžecký čas 17:29 minuty a celkem 7 trestných bodů – 2 na střelbě a 5 na určení azimutu, složení družstva: Landsfeld Jan, Lapčík Tomáš a Zelík Michal. Pomalejší hlídka dosáhla čistého běžeckého času 18:38 minuty a celkem 12 ti trestných bodů – 3 na střelbě a 10 na určení azimutu, složení družstva: Kalčík Aleš, Stránský Teodor a Šiška Marek. První byly Napajedla s běžeckých časem 17:02 minuty a šesti trestnými body.

Vzhledem k tomu, že pršelo od pátečního večera a celou sobotu nepřestalo, byla trať, terén a běžecké podmínky náročné. Ale bylo to pro všechny stejné, takže je třeba dát palec nahoru všem soutěžícím  a těm našim poděkovat za pěkné výkony . Tuto sobotu probíhal i jarní sběr železa a brigáda, na které mělo počasí ještě více nepříznivý vliv, neboť práce probíhaly od rána až do večerních hodin.

 

Oficiální výsledky: Kvínap 2016