Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní soustředění - Jiskra Otrokovice

11. 5. 2014

     Od pátku 9.5.2014 do neděle 11.5.2014 proběhlo jarní soustředění mladých hasičů na atletickém stadionu Jiskra Otrokovice, které nám zajistil náš dlouholetý sponzor a podporovatel Jan Pecha - mnohokrát děkujeme. Již v průběhu týdne byly do areálu navezeny překážky a další potřebný materiál, ve čtvrtek proběhlo rozměření trati. Účast celkem 9 starších a 9 mladších žáků a čtyři dospělí. Soustředění bylo zaměřeno na plnění disciplín: štafeta dvojic, štafeta CTIF, štafeta 4 x 60m, jednotlivci - běh na 60 m a požární útok.

     V pátek v 15:00 hodin sraz u zbrojnice a poté společný odjezd do Otrokovic. Spali jsme ve spacáku na šatnách, stravu jsme měli zajištěnou v blízké restauraci U Zvona + vlastní svačinky a pitný režim. Přálo nám krásné počasí, takže příprava začala již v pátek odpoledne. Na páteční večeři byly špagety, poté ještě táborák. Starší žáci, byť zakutaní ve spacáku, nechtěli pořád usnout a prokecali se snad až do svítání neboť ráno je nebylo možné vzbudit  Na snídani byl obložený talíř se šunkou, sýrem a marmeládou, na oběd kuřecí řízek s kaší a na večeři šunková pizza. Celou sobotu pěkně pařilo, takže jsme se všichni opálili, protože v průběhu dne se nebylo ani pořádně kam schovat. Přes noc se ale zamračilo a v neděli okolo 11:00 hodin začaly přeháňky, které se nakonec po obědě proměnily ve stálý déšť, díky čemuž jsme soustředění o několik málo hodin ukončili dříve. Na nedělní snídani byly párky, na oběd smažený sýr s hranolkama. Do zbrojnice jsme se vrátili v 16:00 hodin a myslím, že jsem byli rádi, že jsme si mohli konečně sednout a odpočívat. Cílem soustředění bylo připravit žáky na dvoudenní závody hry Plamen, které se budou konat právě na tomto stadionu za týden.

Vedoucí soustředění: Fobelská Jana, Hanáček Lubomír, Zelík Tomáš, Zelík Milan a Radek Michal (tatínek od Adama Michala)

Účastníci soustředění: Hanáčková Natálka, Hitl Adam, Kalčík Aleš, Maňásková Aneta a Denisa, Mazáč Ondřej, Michal Adam, Pechová Marie, Silná Venda, Stoklasová Karolína, Stránský Teodor, Ševeček Richard, Šilcová Kristýna, Vyoralová Adéla a Libor, Zelík Michal, Zelíková Zuzana a mini Lukášek Zelík.

 

Náhledy fotografií ze složky Jarní soustředění Jiskra Otrokovice 2014