Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halovka Havířov 2017

25. 2. 2017

XXVIII. ročník halové pohárové soutěže mladých hasičů a zároveň XVI. ročník neoficiálního mistrovství Čech, Moravy, Slezska a Slovenska

V sobotu 25.2. jsme vyrazili v 5:30 hodin směr Havířov, zabojovat na halové mistrovství, tedy na největší soutěž, které jsme se kdy účastnili.


Mladší žáky lze považovat až na pár nováčků za ostřílené závodníky, kteří mají již docela velké zkušenosti v rámci své věkové kategorie. Starší žáci to mají letos mnohem těžší, pět členů loňského týmu přešlo věkem do dorostu, a tak tým starších žáků je pro tento ročník doplňován o žáky mladší- byli jsme v této kategorii jako jeden z nejmladších týmů na startovce. Tým jsme také doplnili úplnými nováčky, kteří se s disciplínami seznámili teprve 14 dní před závodem.Soutěžilo se v disciplíně uzlování, štafeta požárních dvojic a štafeta 4x40m.

Ale i tak se dá říct, že výsledky, které se jim podařilo na této velké soutěži dosáhnout, jsou skvělé!

Mladší žáci vybojovali celkové 3.místo z 29 soutěžních družstev, starších krásné 7.místo z 38 týmů.


Složení družstev:

Mladší žáci: Habeová Alexandra a Monika, Hochmannová Zuzana, Michal Adam, Říhová Nikola, Silná Vendula, Stoklasová Adriana, Šlajsová Zuzana, Zelík Lukáš, Zelíková Zuzana


Starší žáci: Čablová Anna Marie, Hanáčková Natálie, Hefka Martin, Maňásková Denisa, Stoklasová Karolína, Ševeček Richard, Tobola David, Tobolová Nicola, Vilímová Adriena, Stoklasa Miroslav (8let).